Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Firefox crashes

  • 1 odgovor
  • 1 ima ovaj problem
  • 1 view
  • Posljednji odgovor poslao poljos

more options

Dobrý den, už pár dní mám problém s pády panelů v Mozille. Nevím zda se tak začlo dít po aktualizaci prohlížeče, ale hláška (viz. příloha) vyskočí vždy při pokusu o spuštění např. odkazu videa na YouTube nebo pokud přecházím na stránku odkazu jako je třeba tohle rozhraní podpory. Prohlížeč jsem přeinstaloval, zkoušel obnovit do výchozího nastavení i nouzový režim... Vše bez úspěchu.

Děkuji předem za podporu

S přáním hezkého dne Váš věrný uživatle

Dobrý den, už pár dní mám problém s pády panelů v Mozille. Nevím zda se tak začlo dít po aktualizaci prohlížeče, ale hláška (viz. příloha) vyskočí vždy při pokusu o spuštění např. odkazu videa na YouTube nebo pokud přecházím na stránku odkazu jako je třeba tohle rozhraní podpory. Prohlížeč jsem přeinstaloval, zkoušel obnovit do výchozího nastavení i nouzový režim... Vše bez úspěchu. Děkuji předem za podporu S přáním hezkého dne Váš věrný uživatle
Priloženi snimci ekrana

All Replies (1)

more options

Karbec1000 said

Prohlížeč jsem přeinstaloval, zkoušel obnovit do výchozího nastavení i nouzový režim... Vše bez úspěchu.

Můžeš zkusit ještě udělat nový profil Firefoxu. Pokud nic z předchozích možností nepomohlo, tak bych asi začal hledat chybu v operačním systému (narušený systém, ovladače a podobně).