Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

সহায়তা খুঁজুন

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Při pokusu připojit přílohu v nějakém formuláři na webu, Firefox spadne.

  • 8 উত্তরসমূহ
  • 1 এই সমস্যাটি আছে
  • 51 দেখুন
  • শেষ জবাব দ্বারা Davos

more options

Z ničeho nic začal takto Firefox blbnout, když chci připojit na nějakém webu přílohu a otevře se okno pro vybrání, tak FireFox spadne. Přikládám screeny z hlášení pádu.

Z ničeho nic začal takto Firefox blbnout, když chci připojit na nějakém webu přílohu a otevře se okno pro vybrání, tak FireFox spadne. Přikládám screeny z hlášení pádu.
স্ক্রিনশটসমূহ সংযুক্ত হয়েছে

All Replies (8)

more options

Zkus, jestli se bude problém opakovat i v nouzovém režimu Firefoxu (přístup přes nabídku Nápověda - Restartovat se zakázanými doplňky).

more options

Bohužel to nepomohlo, chová se to pořád stejně.

more options

V jiných prohlížečích to nedělá, jen ve Firefoxu? Pokud to dělá i jinde, je nějaká chyba v operačním systému. Pokud jenom ve Firefoxu, tak si zkus udělat na zkoušku nový profil Firefoxu, jestli to bude padat i v něm.

Předpokládám, že jsi zkontroloval PC na přítomnost škodné.

poljos দ্বারা পরিমিত

more options

Bohužel to dělá i v jiných prohlížečích. Dospěl jsem k závěru, že za to může antivirus Avira free, který jsem nainstaloval , když jsem z počítače vyhodil Avast. Takže jsem udělal přeinstalaci systému, dal tam Avast a všechno funguje jak já. Bohužel jsem Aviru dal i na noťas s Win10 a tam to bylo obdobné, tak jsem Aviru odinstaloval a zatím všechno funguje jak má.

Upřímně by mě ale zajímalo, proč to dělalo ...

more options

Pokud máš Windows 10, tak ti k ochraně bohatě stačí vestavěný Defender. Ostatními antiviráky si akorát způsobuješ komplikace.

more options

Ano, to máš pravdu s tím Defenderem, pokud ale máš zaplé aktualizace, které způsobují problémy. Na Win10 je mám vypnuté, taktéž na Win8.1 a nikdy jsem neměl s ničím problémy. Stačí mít patřičný antivirus. Ale to jsme trochu mimo téma. Tento problém způsobil konkrétní antivirus a tj. Avira, což je smutné a rád bych se třeba dobral výsledku, proč tomu tak je.

more options

S antiviráky bývá problém v tom, že duplikovaně kontrolují poštu. Týká se to jak Avastu tak i některého dalšího (nevím přesně - tohle nepoužívám). Po webu je hromada příkladů, kdy tzv. "antivirák" nadělal akorát bordel.

Pokud si myslíš, že je chyba v Avira, obrať se na jejich podporu či fórum.

more options

Nj, ale v poště nebyl probém. Postupně Avira shazovala celý explorer.exe a prakticky systém nešel použít. Abych to shrnul, nedoporučuji antivir Avira, ne kvůli jeho funkčnosti, ale v jeho nestabilitě na systém. Po jeho odinstalování problém přestal. Když tak nad tím ale přemýšlím, nevím, jestli je to zrovna v tom, ale když někdo měl nějaký antivir, odinstaloval ho a pak nainstaloval Aviru, tak to znamená problém. Otázka nastává, jestli by pomohlo, když na "čistý" systém nainstaluji rovnou Aviru, tak jestli bude způsobovat stejný problém .... Jde mně o myšlenku, že předchozí antivir mohl zanechat nějaký "bordel" a Avira se s tím nemusela srovnat ... Ale to je hypotetické...