Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

সহায়তা খুঁজুন

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

miten vaihdan oletus välilehden?

  • 4 উত্তরসমূহ
  • 2 এই সমস্যাটি আছে
  • 78 দেখুন
  • শেষ জবাব দ্বারা linkato1

more options

Kun käytän +-toimintoa oikeassa yläkulmassa lisätäkseni uuden välilehden, niin miten vaihdan sen välilehden, joka siihen oletuksena tulee?

En löydä asetuksista mitään kohtaa joka edes vaikuttaisi siltä että sen kautta voisi tuon sivun vaihtaa.

Voiko sen vaihtaa ja jos voi niin mistä?

Topi Linkala

Kun käytän +-toimintoa oikeassa yläkulmassa lisätäkseni uuden välilehden, niin miten vaihdan sen välilehden, joka siihen oletuksena tulee? En löydä asetuksista mitään kohtaa joka edes vaikuttaisi siltä että sen kautta voisi tuon sivun vaihtaa. Voiko sen vaihtaa ja jos voi niin mistä? Topi Linkala

All Replies (4)

more options

Minkä sivun haluaisit tilalle? Normiasetuksissa sivun voi asettaa joko tyhjäksi tai tuoksi usein avattujen sivujen listaksi. Asetusta voi muuttaa uuden sivun oikeassa ylänurkassa olevasta ratas-kuvakkeesta.

more options

Eli siis asetuksistako?

Minähän juuri kirjoitin etten löydä asetuksista mitään kohtaa jossa tuon sivun oletuksen voi asentaa.

Sinun tulee olla paljon tarkempi vastauksessasi, jos se on oikea.

Haluasin mielelläni aivan tyhjän sivun, johon sitten itse määrittelen URL:n jota haluan käyttää, joko kirjanmerkeistä tai kirjoittamalla.

more options

Kun avaat asetukset, ekalla välilehdellä on kohta Aloitussivu. Siitä voit asettaa sivun, joka aukeaa.

more options

Minulla on Firefoxin käynnistys oletuksena "Avaa viimeisen istunnon ikkunat ja välilehdet" ja aloitussivuna "about:blank".

Kuitenkin kun painan +-painiketta saan "Sivun lataamisvirhe". Firefox yrittää ladata sivua "chrome://quick_start/content/index.html". En löydä mistään missä tällainen sivu olisi määritelty miksikään kohteeksi eikä koneessani ole Chromea.

Topi Linkala