Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

výsledky hledání zpráv

  • 1 reply
  • 0 have this problem
  • 2 views
  • Last reply by Ansam

more options

Ahojky, po poslední aktualizaci, kdy se toho tedy hodně změnilo :) se mi po vyhledání zpráv (Ctrl+K) podle emailu zobrazí panel stejně jako dříve s vyhledanými zprávami. Když kliknu na zprávu, kterou chci zobrazit, nerozbalí se jedna vybraná zpráva, ale v novém panelu se otevře celá komunikace (pokud byla) tedy všechny zprávy ve vlákně (ale ne podle vláken, to mám vypnuté, jen pod sebou). Pak musím konkrétní zprávu znovu vyhledat a následně teprve zobrazit.

Rád bych původní variantu, kdy se hned otevřela konkrétní zpráva z vyhledaného seznamu, mezikrok je zbytečný, chci jen tu konkrétní zprávu.

Děkuji za pomoc/radu :) Luky

Ahojky, po poslední aktualizaci, kdy se toho tedy hodně změnilo :) se mi po vyhledání zpráv (Ctrl+K) podle emailu zobrazí panel stejně jako dříve s vyhledanými zprávami. Když kliknu na zprávu, kterou chci zobrazit, nerozbalí se jedna vybraná zpráva, ale v novém panelu se otevře celá komunikace (pokud byla) tedy všechny zprávy ve vlákně (ale ne podle vláken, to mám vypnuté, jen pod sebou). Pak musím konkrétní zprávu znovu vyhledat a následně teprve zobrazit. Rád bych původní variantu, kdy se hned otevřela konkrétní zpráva z vyhledaného seznamu, mezikrok je zbytečný, chci jen tu konkrétní zprávu. Děkuji za pomoc/radu :) Luky
Attached screenshots

All Replies (1)

more options

Po vyhľadaní správ: 1. Kliknite vpravo hore na text: "Zobraziť výsledky ako zoznam" 2. V zozname označte (zamodrite) správu, ktorú chcete zobraziť ( s celou komunikaci) a kliknite na prvú ikonku vľavo "Vlákna správ" a teraz si môžete prehliadať iba jednotlivé správy z celej komunikácie.