Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Obnova panelů po nové instalaci

  • 3 replies
  • 1 has this problem
  • 1 view
  • Last reply by poljos

more options

Zdravíčko.

Pokaždé, když obnovuji firefox na novém počítači, neobnoví se otevřené panely i přes to, že mám nastevené, aby se zálohovaly. Poradíte někdo?

Díky.

Zdravíčko. Pokaždé, když obnovuji firefox na novém počítači, neobnoví se otevřené panely i přes to, že mám nastevené, aby se zálohovaly. Poradíte někdo? Díky.

All Replies (3)

more options
  • obnovuji firefox na novém počítači

Co tím myslíš? Novou instalaci Firefoxu, nebo jenom přenos profilu Firefoxu? V čem sis nastavil to zálohování otevřených panelů?

more options

Pokud se přihlásím na čerstvě nainstalovaném firefoxu a chci obnovit zálohu z profilu, panely se nenačtou. Zálohu mám nastavenou v "nástroje, možnosti, sync".

more options

Říkat synchronizaci záloha je hodně nadnesené. Ono asi záleží na tom CO a KAM se synchronizuje. https://support.mozilla.org/cs/kb/jak-si-nastavit-sluzbu-sync

Nepoužívám to, dělám si občasnou ruční zálohu profilu.