Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Firefox Android Koleksiyonlar

more options

Telefonumu formatladım. Önceden açık olan pekçok sekme vardı. Ve bunları ayrıca Koleksiyon'a kaydetmiştim. Formatlandıktan sonra hesabıma bağlandım, senkronazisyonu tamamladım, eski telefonum da bağlı cihazlarda görülüyor ama o sekmeleri geri getiremiyorum.

bağlı cihazlar

Telefonumu formatladım. Önceden açık olan pekçok sekme vardı. Ve bunları ayrıca Koleksiyon'a kaydetmiştim. Formatlandıktan sonra hesabıma bağlandım, senkronazisyonu tamamladım, eski telefonum da bağlı cihazlarda görülüyor ama o sekmeleri geri getiremiyorum. [https://photos.app.goo.gl/xkbU2xLG4FxXW7VRA bağlı cihazlar]

All Replies (1)

more options

Kaydettiğiniz verileri eğer iki veya daha fazla cihazla giriş yaptıysanız şu adımları takip etmek size yardımcı olabilir;

  1. Telefonunuzdaki Firefox'a tekrar giriş yapmak
  2. Yer imleri kısmından kaydedilenlerinize bakmak

Eğer bunlar yardımcı olmadıysa yer imleri hesabınıza eşitlenmeden telefona format atmış olabilirsiniz. Umarım yardımcı olmuştur. Olmadıysa tekrar buraya yazabilirsiniz. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız. İyi günler. Saygılarımla.