Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Thunderbird ün yeni kullanıcısıyım. Bilgisayarımda Shadow defender(Deep freeze muadili) programı kurulu. pc her yeniden başladığında indirdiği maillleri tekrar

  • 1 reply
  • 1 has this problem
  • 1 view
  • Last reply by Selim

more options

Thunderbird ün yeni kullanıcısıyım. Bilgisayarımda Shadow defender(Deep freeze muadili) programı kurulu. Thunderbird e ait Appdata ve profiles klasörünü serbest bıraktığım halde, pc her yeniden başladığında indirdiği maillleri tekrar indiriyor.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Thunderbird ün yeni kullanıcısıyım. Bilgisayarımda Shadow defender(Deep freeze muadili) programı kurulu. Thunderbird e ait Appdata ve profiles klasörünü serbest bıraktığım halde, pc her yeniden başladığında indirdiği maillleri tekrar indiriyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

All Replies (1)

more options

POP sunucusu kullanıyorsanız popstate.dat dosyası zarar görmüş olabilir. Şunu deneyebilirsiniz:

  1. Thunderbird'ü kapatın.
  2. Profil klasörünüzün altındaki Mail klasörüne girin.
  3. Sorun yaşadığınız e-posta sunucusuna ait klasöre (örn. pop.gmail.com) girin.
  4. Buradaki popstate.dat dosyasını silin.
  5. Thunderbird'ü yeniden açtığınızda tüm e-postalarınız yeniden indirilecektir. Ancak bundan sonra normal çalışmaya devam etmesi gerekir.

Bunları yapmanıza rağmen sorun devam ediyorsa Shadow Defender ile ilgili farklı bir sorun yaşıyor olabilirsiniz. Bu yazılımla ilgili bilgi sahibi olmadığımız için yazılımın destek sitesine başvurmanızı öneririz.