Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Po aktualizaci na firefox 53.0.3 nefungují internetová rádia

  • 21 replies
  • 2 have this problem
  • 39 views
  • Last reply by poljos

more options

Mám win 7. Po aktualizaci firefoxu na 53.0.3 nelze přehrávat internetová rádia. Přes Internet explorer jdou. V dřívější verzi firefoxu nebyl problém. Můžete mi, prosím, poradit?

Mám win 7. Po aktualizaci firefoxu na 53.0.3 nelze přehrávat internetová rádia. Přes Internet explorer jdou. V dřívější verzi firefoxu nebyl problém. Můžete mi, prosím, poradit?

All Replies (20)

more options

Prejavuje sa problém aj v núdzovom režime? Spustite Firefox v NÚDZOVOM režime a preverte, či problémy pretrvávajú: - [SK:] Firefox - Pomocník - Reštartovať a zakázať doplnky - [CZ:] Firefox - Nápověda - Restartovat se zakázanými doplňky Ak vám to v núdzovom režime funguje správne, tak to môže spôsobovať niektoré už nekompatibilné rozšírenie Firefoxu. Navrhujem všetky rozšírenia vypnúť a postupne ich zapínať (povoľovať) až kým nezistíte, ktoré to spôsobuje. Niekedy je treba vypnúť aj hardvérovú akceleráciu.

more options

Nefunguje ani v nouzovém režimu.

more options

Ak to nepomohlo, vytvorte si NOVÝ profil Firefoxu ako test pre kontrolu, či váš súčasný profil nie je príčinou tohoto problému. Ak váš súčasný profil nie je príčinou tohoto problému, prepnite sa po kontrole späť na ten pôvodný (asi default) profil. - Windows - Spustiť (WIN+R) - a tu vypísať firefox.exe -p (alebo "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -p) http://imgbank.cz/images/2014/09/04/Firefox_profil_novy.jpg = Ak zatiaľ nič nepomohlo, tak v prípade takýchto problémov spravidla pomôže "Obnova firefoxu": https://support.mozilla.org/cs/kb/obnova-firefoxu-snadne-reseni-vetsiny-problemu Spustite firefox a potom: [SK:] F10>Pomocník>Informácie pre riešenie problémov>Obnoviť Firefox [CZ:] F10>Nápověda>Technické informace>Obnovit aplikaci firefox http://imgbank.cz/images/2014/09/24/firefox_obnova.jpg

more options

Hned to vyzkouším. Nemůže ale problém souviset s tímto upozorněním firefoxu:?

Proč již Java, Silverlight, Adobe Acrobat a jiné zásuvné moduly nefungují? Počínaje verzí 52 byla ve Firefoxu ukončena podpora zásuvných modulů NPAPI s výjimkou Adobe Flashe. Mezi zásuvné moduly, které se již nezavedou, patří Java, Microsoft Silverlight a Adobe Acrobat. Podrobnosti naleznete v tomto dokumentu.

more options

Vyzkoušel jsem nový profil. Nic se nezměnilo. Obnovu firefoxu jsem nedělal, protože se objevilo varování, že bych přišel o všechny doplňky a svá nastavení. To však nechci, protože to vše je výsledkem mnohaletého nastavování firefoxu. Doplňky ani nastavení jsem v poslední době neměnil.

Modified by ZdenekC

more options

Pokud to neznámé internetové radio nefunguje ani v nouzovém režimu Firefoxu, ani v jeho novém profilu, tak bude nejspíš problém jinde. Dej sem odkaz na stránku radia, které ti ve Firefoxu nefunguje.

more options

Vložte tu nejaké odkazy na internetové rádia ktoré vám nejdú.

more options

Nefungovalo žádné z: http://radiotime.com/Index.aspx ani z: http://www.abradio.cz/ Zkoušel jsem obnovení systému - to ale nefungovalo. Tak jsem vše obnovil z bitové kopie a už to funguje. Pomalu budu aktualizovat ostatní programy. Zatím děkuji za snahu pomoci.

more options

Firefox za problém nemohl. Už mám verzi 53.0.3 (32bitů) a rádia fungují.

more options

Teď po aktualizaci firefoxu se problém opět objevil. Před několika dny ještě bylo vše v pořádku. Nepomohlo ani spuštění FF v nouzovém režimu ani reinstalace firefoxu. Nechce se mi znovu vše natahovat z bitové kopie staré několik měsíců a pak vše aktualizovat. Nesetkali jste se někdo se stejným problémem a neznáte cílené řešení?

more options

Nejspíše ti něco blokuje javascript v prohlížeči. Pokud to není nějakým rozšířením nebo nastavením Firefoxu, může být důvod třeba v nepodařeném antiviráku anebo dalších spuštěných programech.

more options

Asi to tak bude. Jenže co to způsobuje? Antivir ani jiné programy to, myslím, nebudou. Pod Internet Explorerem vše funguje. (Tedy i se stejným antivirem a stejnými jinými programy.) Ve Firefoxu ani v nouzovém režimu. Ještě jedna zajímavost. Po výběru jiného rádia se na pár sekund hudba ozve a pak přestane. Jaké nastavení Firefoxu to může způsobit? Teď mám Firefox 55.0.3 (64 bitů).

Modified by ZdenekC

more options

Podľa mňa to spôsobuje veľmi agresívne nastavený antivírusový program. Pre kontrolu vypnite Firefox. Vypnite antivírusový program. Spustite „správcu úloh“ a ukončite všetky ešte na pozadí bežiace antivírusové aplikácie. Spustite Firefox a preverte či problém pretrváva.

more options

Předpokládám, že kdyby za to mohl antivirus, byl by stejný problém i u Internet Exploreru. Jenže tam to funguje.

more options

Nesprávny predpoklad.

more options

Mám Eset plnou placenou verzi. Vypnul jsem vše co umožňoval. Ve správci úloh jsem vypnul zbytek Esetu. Spustil jsem Firefox. Rádia stále nefungují.

more options

Neběží ti náhodou ten antivirák ještě jako Služba?

more options

Je uvedený v seznam služeb. Spouští se automaticky. Když jsem chtěl automatické spouštění změnit na "zakázáno", odmítl přístup. Přesto mám pocit, že antivirem to nebude. Problém nastal po aktualizaci Firefoxu. Předtím se stejným antivirem problém nebyl. Obdobná situace byla před několika měsíci a také po aktualizaci Firefoxu. Eset používám řadu let a nikdy jsem nenarazil na nějaký problém.

Modified by ZdenekC

more options

Takže jsi ten antivirák ve skutečnosti nevypnul. Nejsi první, kdo má tyhle problémy s antiviráky. Až budeš mít pocit, že nadešel čas, tak ten antivirák vyhodíš. Stejně, jako jsi vyhodil peníze při jeho koupi.

more options

Když neumíte poradit, tak neodpovídejte. Vaše poslední odpověď o Vás hodně vypovídá. Na Vaše případné další psaní nebudu reagovat. Přeji Vám hodně štěstí ve styku s ostatními.

  1. 1
  2. 2