Търсене в помощните статии

Избягвайте измамите при поддръжката. Никога няма да ви помолим да се обадите или изпратите SMS на телефонен номер или да споделите лична информация. Моля, докладвайте подозрителна активност на "Докладване за злоупотреба".

Научете повече

Thunderbird

  • 2 отговора
  • 0 имат този проблем
  • Последен отговор от Ansam

more options

Nelze přidat účet <jarspa.brno@gmail.com> do Thunderbirdu. Viz obrázek. Nastavení, jméno i heslo jsou zadány správně. Jiné účty vzal Thunderbird bez problému.

Nelze přidat účet <jarspa.brno@gmail.com> do Thunderbirdu. Viz obrázek. Nastavení, jméno i heslo jsou zadány správně. Jiné účty vzal Thunderbird bez problému.
Прикачени екранни снимки

Всички отговори (2)

more options

Pokud máš na gmailu dvoufázové přihlašování, tak bude problém v něm. Vygeneruj si heslo aplikace: https://g.co/2sv

Полезно?

more options

Prihláste sa priamo z webu, či vám v gmail nenapísali, že vám zamietli možnost prihlásenia sa, a že prípadný útočník pozná vaše heslo, a že môžete znížiť zabezpečenie a potom že to pôjde. Takže problém môže byť aj vo vyššom zabezpečení na strane google.com. Stáva sa to vtedy, pokiaľ sa použije v krátkom čase pri prístupe k vášmu účtu viac prehliadačov alebo viac IP adries k prihláseniu. „Nedávno jsme zabránili pokusu o přihlášení do tohoto zařízení. Uvedli jste, že jste tento pokus provedli vy. Pro účely zabezpečení se toto zařízení bude po dobu dvou týdnů zobrazovat v seznamu. Zmíněnou událost můžete také prověřit na stránce“ = Preverte či mate vypnuté dvojstupňové overenie: https://myaccount.google.com/security?pli=1#signin a zapnite aj prístup pre menej bezpečné aplikácie: https://www.google.com/settings/security/lesssecureapps = A ešte preverte na webe, či ste si vo svojom účte povolili POP, alebo IMAP prístup: http://imgbank.cz/images/2015/01/12/Gmail_POP3_povoleny.jpg http://imgbank.cz/images/2015/01/12/gmail_IMPAP.jpg

Полезно?

Задаване на въпрос

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.