Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Търсене в помощните статии

Избягвайте измамите при поддръжката. Никога няма да ви помолим да се обадите или изпратите SMS на телефонен номер или да споделите лична информация. Моля, докладвайте подозрителна активност на "Докладване за злоупотреба".

Learn More

Přetažení přílohy emailu myší / Dragging an email attachment with the mouse

  • 2 отговора
  • 0 имат този проблем
  • 2 изгледи
  • Последен отговор от cerovsky65

more options

Zdravím,

ve staré verzi Thuderbird jsem si mohl přilohu .PDF došlého emailu uložit na plochu nebo do otevřené složky přetažením myší. V nové verzi mohu přílohu jed stáhnout. Když přílohu přesunu myší, nepřesune se příloha, ale application-pdf. Je možné to někde v nastavení změnit aby šli soubory z emailu uložit přetažením?

Předem děkuji za odpoveď. Jan

Hello,

In the old version of Thuderbird, I could save a .PDF attachment of an incoming email to the desktop or to an open folder by dragging it with the mouse. In the new version I can download the attachment. When I move the attachment with the mouse, it doesn't move the attachment but the application-pdf. Is it possible to change this somewhere in the settings to save files from an email by dragging and dropping?

Thank you in advance for the answer. Jan

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Zdravím, ve staré verzi Thuderbird jsem si mohl přilohu .PDF došlého emailu uložit na plochu nebo do otevřené složky přetažením myší. V nové verzi mohu přílohu jed stáhnout. Když přílohu přesunu myší, nepřesune se příloha, ale application-pdf. Je možné to někde v nastavení změnit aby šli soubory z emailu uložit přetažením? Předem děkuji za odpoveď. Jan Hello, In the old version of Thuderbird, I could save a .PDF attachment of an incoming email to the desktop or to an open folder by dragging it with the mouse. In the new version I can download the attachment. When I move the attachment with the mouse, it doesn't move the attachment but the application-pdf. Is it possible to change this somewhere in the settings to save files from an email by dragging and dropping? Thank you in advance for the answer. Jan Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)
Прикачени екранни снимки

Избрано решение

Mám Thunderbird 115.6.0 (64-bitová verzia) a prílohu *.PDF došlého emailu stále môžem uložiť na plochu alebo do otvorenej zložky pretiahnutím myšou. Spustite Thunderbird v núdzovom režime a preverte možnosť prílohu *.PDF došlého emailu uložiť na plochu alebo do otvorenej zložky pretiahnutím myšou.

Прочетете този отговор в контекста 👍 0

Всички отговори (2)

more options

Избрано решение

Mám Thunderbird 115.6.0 (64-bitová verzia) a prílohu *.PDF došlého emailu stále môžem uložiť na plochu alebo do otvorenej zložky pretiahnutím myšou. Spustite Thunderbird v núdzovom režime a preverte možnosť prílohu *.PDF došlého emailu uložiť na plochu alebo do otvorenej zložky pretiahnutím myšou.

more options

Děkuji za odpověď. Mám také verzi 115.6.0 (64 bitů). Po spuštění v nouzovém režimu (řešení obtíží - restart se zakázáním doplňků) už zase funguje uložení přílohy přetažením myší. To mě nenapadlo, že kombinace asi doplňku vzhledu to může způsobit. Děkuji