Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Търсене в помощните статии

Избягвайте измамите при поддръжката. Никога няма да ви помолим да се обадите или изпратите SMS на телефонен номер или да споделите лична информация. Моля, докладвайте подозрителна активност на "Докладване за злоупотреба".

Learn More

Lightning - How change default color for today

  • 4 отговора
  • 3 имат този проблем
  • 1 изглед
  • Последен отговор от Ansam

more options

How to change the color of today's current day in the calendar. The default color is low, I would like to change it to red.

How to change the color of today's current day in the calendar. The default color is low, I would like to change it to red.

Всички отговори (4)

more options

V možnostiach kalendára si zapnite túto predvoľbu. Farba bude výraznejšia:

more options

U mne to funguje bohužel nějak jinak. S touto volbou se mi víkendy přebarví ze žlutozelené barvy na šedou a dnešní den ze žluté barvy na bílou jako ostatní dny. Zvýraznění dneška tedy zcela zmizí :-( Předpokládám, že default barvy budou v nějakém ini souboru, jen to nemůžu najít.

more options

Něco se dá změnit (na modrou) v nastavení podle obrázku. Jinak bys musel projít všechny soubory toho rozšíření a najít místo, kde se to snad dá změnit na jinou barvu.

more options

Spustite Thunderbird v NÚDZOVOM režime (zakázať všetky doplnky a nastaviť ovládacie prvky na predvolené hodnoty) a preverte či problém pretrváva. Na spustenie programu do núdzového režimu môžete použiť odkazy v ponuke Windows- Štart (WIN+R) - Spustiť a tu vypíšte: thunderbird -safe-mode alebo priamo z menu Thunderbird - Pomocník - Reštartovať a zakázať doplnky https://support.mozilla.org/cs/kb/nouzovy-rezim-thunderbirdu http://imgbank.cz/images/2015/07/21/Thunderbird_nudzovy_rezim0.jpg ak všetko funguje tak ako má, hľadajte chybu v rozšíreniach. Vypnite ich a postupne zapínajte až zistíte, ktoré už nekompatibilné rozšírenie to spôsobuje.