Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Zabezpečený prohlížeč

  • 1 cavab
  • 0 have this problem
  • 1 view
  • Last reply by poljos

more options

Dobrý den, po poslední aktualizaci se přestal automaticky otevírat zabezpečený prohlížeč ve spojení s produktem ESET security, do této aktualizace fungoval normálně. V jiných prohlížečích funguje. S podporou ESET jsme vyloučili vliv samotného produktu ESET a vzhledem k tomu že v jiných prohlížečích funguje bezproblemově soudím že musí být problem v samotném Firefoxu. Provedl jsem vymazání cache a historie prohlížeče a funkčnost se neobnovila.

Děkuji za prověření a informace k tomuto problemu.

Dobrý den, po poslední aktualizaci se přestal automaticky otevírat zabezpečený prohlížeč ve spojení s produktem ESET security, do této aktualizace fungoval normálně. V jiných prohlížečích funguje. S podporou ESET jsme vyloučili vliv samotného produktu ESET a vzhledem k tomu že v jiných prohlížečích funguje bezproblemově soudím že musí být problem v samotném Firefoxu. Provedl jsem vymazání cache a historie prohlížeče a funkčnost se neobnovila. Děkuji za prověření a informace k tomuto problemu.

All Replies (1)

more options

Hurvajz napsal(a)

zabezpečený prohlížeč ve spojení s produktem ESET security

Co je "zabezpečený prohlížeč"? Tuhle terminologii ve spojení s Firefoxem neznám. Doporučuji z počítače odinstalovat ten zbytečný krám od Esetu.