Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

samovolné změny ve formátování písma.

  • 5 cavab
  • 1 has this problem
  • 1 view
  • Last reply by marhm

more options

Dobrý den, měli byste někdo řešení?: 1. při psaní zprávy se samovolně mění formáty a velikosti písma a často to nejde sjednotit. Zpráva pak vypadá dost neuspořádaně. 2. při vložení tabulky již nejde tuto nijak formátovat nebo případně odstranit, pouze vymazat obsah jednotlivých buněk. Pokud bych chtěl odstranit sloupce, řádky nebo celou tabulku, musím napsat novou zprávu a nakopírovat přesně to co tam potřebuji

díky HM

Dobrý den, měli byste někdo řešení?: 1. při psaní zprávy se samovolně mění formáty a velikosti písma a často to nejde sjednotit. Zpráva pak vypadá dost neuspořádaně. 2. při vložení tabulky již nejde tuto nijak formátovat nebo případně odstranit, pouze vymazat obsah jednotlivých buněk. Pokud bych chtěl odstranit sloupce, řádky nebo celou tabulku, musím napsat novou zprávu a nakopírovat přesně to co tam potřebuji díky HM

All Replies (5)

more options

K 1) Takže píšeš slovo a uprostřed slova se ti změní typ nebo velikost písma? K 2) Asi záleží na tom, odkud tu tabulku kopíruješ.

Zkus Thunderbird spustit bez doplňků (z menu F10 - Nápověda).

more options

K 1) Pri vytváraní správy - vkladaní textu z pamäti použite pravé tlačidlo myši a zvoľte "Prilepiť bez formátovania.

K 2) Thunderbird nie je tabuľkový procesor - vkladajte iba finálnu tabuľku bez potreby ďalších úprav. Text u vloženej tabuľky a veľkosť tabuľky sa však v Thunderbirde dajú ďalej formátovať.

V prípade že vložíte tabuľku do novej správy tak, že je pre ňou a za ňou vytvorený aspoň jeden riadok (môže to byť aj prázdny riadok bez textu), tak sa potom tabuľka dá bez problémov odstrániť , a poprípade potom do uvoľneného priestoru vložiť nejakú inú (novú) tabuľku.

Modified by Ansam

more options

omlouvám se za opožděnou reakci, ale nějak nebyl čas.. re POLJOS: K1)formáty a velikosti písma se mění ne v polovině slova, ale na jednotlivých řádcích a často některé nejdou přeformátovat/zvětšit/zmenšit/změnit typ písma K2)tabulku kopíruji z excelu

re ANSAM: K1) ty formáty se mění i samovolně při psaní textu, nejen při kopírování z jiného zdroje K2) zkusím ty volné řádky, ale ten důvod proč jsme se ptal bylo spíš, že pokud kopíruji tabulku z excelu, tak ten formát v thunderbirdu už je zcela jiný. tj. např jednotlivé sloupce nelze upravit na šířku. V podstatě lze pouze roztáhnout celou tabulku čím ž se zvětší všechny sloupce

díky

more options

Tabulka z Excelu, překopírovaná kamkoliv (mimo Excel) snad nikde nebude vypadat stejně (asi mrkvosoftí speciál). Pokud ti to dřív někdy fungovalo, tak to vyzkoušej v tom nouzáku (bez doplňků), který jsi přeskočil.

more options

díky za odpověď. Nefungovalo to nikdy, ale až teď jsme dal dotaz.. :) tak díky moc