Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Hogy tudom kikapcsolni az inkognitó módot ??

more options

A Horizon go UPC szolgáltatást nem tudom nézni a Mozillán mert azt írja ikognitó módban nem lehet videót lejátszani ! Hol tudom kikapcsolni az inkognitó módot??

A Horizon go UPC szolgáltatást nem tudom nézni a Mozillán mert azt írja ikognitó módban nem lehet videót lejátszani ! Hol tudom kikapcsolni az inkognitó módot??
Attached screenshots

All Replies (5)

more options

Látsz egy ilyen ikont a böngésződ jobb felső sarkában?

more options

Sajnos nem !

more options

Akkor nem a privát mód a baj, mert nem abban vagy. Próbáld meg kiegészítők nélkül újraindítani a Firefoxot, és nézd meg úgy is. Ezt úgy tudod megtenni, hogy Súgó → Újraindítás letiltott kiegészítőkkel.

more options

Kedves Balázs! Köszönöm a fáradozásodat ! Sajnos úgy sem jó ! Talán szűz Mozilla telepítés segítene vagy teljes alap állapotra visszaállítás megoldaná ?

more options

Mentse le a profilkönyvtárad, amely az %APPDATA%/Mozilla/Firefox/Profiles alatt található mappa (csinálj belőle egy ZIP-et, majd töröld ki az eredeti mappát). Így egy vadonatúj profillal fog elindulni legközelebb a Firefox.