ابحث في الدعم

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Thunderbird'de bazı e-postaların gelmemesi

  • 1 (رد واحد)
  • 0 have this problem
  • 4 views
  • آخر ردّ كتبه Selim

more options

İyi çalışmalar,

Thunderbird uygulamasında bazı e-postalar elimize ulaşmıyor. Böyle bir sıkıntım var. Kurum e-postası kullanıyorum. Sadece ben kullanmıyorum. Birkaç idareci de kullanıyor. Kullandığım e-posta: 756438@meb.k12.tr Sorun bizde mi yoksa başka birisi bir e-postayı okursa posta diğer kullanıcılara ulaşmıyor mu?

İyi çalışmalar, Thunderbird uygulamasında bazı e-postalar elimize ulaşmıyor. Böyle bir sıkıntım var. Kurum e-postası kullanıyorum. Sadece ben kullanmıyorum. Birkaç idareci de kullanıyor. Kullandığım e-posta: 756438@meb.k12.tr Sorun bizde mi yoksa başka birisi bir e-postayı okursa posta diğer kullanıcılara ulaşmıyor mu?

All Replies (1)

more options

Bazı e-postalar ulaşmıyorsa Thunderbird'de değil de e-posta sunucunuzda sorun var demektir. Bu durumda muhtemelen MEB'e danışmanız gerekir. Ancak e-postaların size ulaştıktan sonra siliniyor olma ihtimali de var.

Cihazlardan biri indirilen e-postaları sunucudan silmeye ayarlanmış olabilir. Menü > Hesap ayarları > Eşitleme ve depolama sayfasına girip "Hiçbir iletiyi silme" seçeneğinin seçili olduğunu kontrol edin. Bu kontrolü tüm cihazlarda yapmalısınız.

Ayrıca, e-postaları almak için IMAP kullanıyorsanız (Menü > Hesap ayarları > Sunucu ayarları sayfasında "Sunucu türü: IMAP posta sunucusu" yazar.) bir kişi bir e-postayı kendi bilgisayarından sildiği zaman o e-posta tüm bilgisayarlardan silinir.