Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

ابحث في الدعم

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Ignorování vláken

  • 5 ردود
  • 5 have this problem
  • 16 views
  • آخر ردّ كتبه hrubtomas

more options

Dobrý den, ahoj,

je možné nějak kompletně vypnout vlákna v celém Thunderbird? Každá složka má teď řazení podle vláken a musím zvlášť nastavovat. Je to otravné. A i každá nová složka. Mám to rozřazené do složek dle zákazníků a těch složek je více jak 200.

Nepotřebuji takovou funkci, tak proč to zase cpete všem? Ať si nastaví každý dle svého. Proto využívám Thunderbird, že je otevřený.

Pokud to není možné, je na to třeba nějaký doplněk?

Díky všem předem za pomoc a radu.

Brabi

Dobrý den, ahoj, je možné nějak kompletně vypnout vlákna v celém Thunderbird? Každá složka má teď řazení podle vláken a musím zvlášť nastavovat. Je to otravné. A i každá nová složka. Mám to rozřazené do složek dle zákazníků a těch složek je více jak 200. Nepotřebuji takovou funkci, tak proč to zase cpete všem? Ať si nastaví každý dle svého. Proto využívám Thunderbird, že je otevřený. Pokud to není možné, je na to třeba nějaký doplněk? Díky všem předem za pomoc a radu. Brabi

All Replies (5)

more options

Všchny zprávy se přece dají seřadit podle položek v horním řádku zpráv. Tam, kde je nabídka např. Předmět - Korespondenti - Datum a pod. Zobrazované položky se dají nastavit přes menu pravého tl. myši na položku.

https://support.mozilla.org/cs/products/thunderbird/customize-controls-options-and-add-ons

Modified by poljos

more options

Ano, dají se seřadit.

Ale já chci kompletně zrušit vlákna, u všech složek a ne to nastavovat na každé složce zvlášť. Mám jich přes 200.

Prostě vůbec nechci vlákna používat. Nevyhovuje mi to. Jenže při nějaké aktualizaci se nastavili všude vlákna. A i když založím novou složku, tak se nastaví seřazení dle vláken. Navíc musím ještě do dalšího menu pod tím, vlákna. A tam nastavit ignorovat vlákna.

Děkuji

more options

Našel jsem toto: Ignorování vláken

more options

Toto jsem také našel.

Musím prostě složku po složce. Hromadně vlákna nelze ignorovat ani řazení, primárně je nastaveno s vlákny.

Díky

more options

zobrazení -> seřadit podle -> bez vláken