Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

ابحث في الدعم

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

nefunkční přihlášení k bankovnímu účtu

  • 3 ردود
  • 1 has this problem
  • 1 view
  • آخر ردّ كتبه poljos

more options

Ihned po připojení k bankovnímu účtu se připojení přeruší s následující informací: "Nastala chyba připojení. Mohla být způsobena nastavením firewallu, proxy, nebo nastavením prohlížeče. Pro obnovení stiskněte Ctrl+F5, nebo Ctrl+Shift+F5." Poradí někdo jak nastavit Firefox, aby nedocházelo k tomuto problému ? Dochází k němu až v posledních asi dvou měsících, dříve nikoli.

Ihned po připojení k bankovnímu účtu se připojení přeruší s následující informací: "Nastala chyba připojení. Mohla být způsobena nastavením firewallu, proxy, nebo nastavením prohlížeče. Pro obnovení stiskněte Ctrl+F5, nebo Ctrl+Shift+F5." Poradí někdo jak nastavit Firefox, aby nedocházelo k tomuto problému ? Dochází k němu až v posledních asi dvou měsících, dříve nikoli.

All Replies (3)

more options

Araten said

"Nastala chyba připojení. Mohla být způsobena nastavením firewallu, proxy, nebo nastavením prohlížeče. Pro obnovení stiskněte Ctrl+F5, nebo Ctrl+Shift+F5."
Čekal bych, že sem napíšeš, že proběhla kontrola nastavení firewallu, proxy, či nastavení prohlížeče. A že to nepomohlo.

Třeba máš nastaveno neukládat cookies, nebo ti dělá neplechu nějaké rozšíření nebo antivirák. Na zkoušku si udělej nový profil (přes about:profiles + Enter v adresním řádku).

more options

Bohužel nejsem odborník abych věděl jak nastavit proxy, firrewal ... co tam změnit. Předpokládám ale, že problém je v prohlížečí Firefox, protože u Google Chromu nebo Microsoft Edge funguje připojení dobře. Samozřejmě jsem připraven změnit prohlížeč, pokud problém nevyřeším. Jsem na Firefox pouze zvyklý.

more options

Ten nový profil Firefoxu by napověděl mnohé.