Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Jak nastavit aby při stahování souborů se stejným jménem Firefox automaticky soubory přejmenovával?

  • 3 antwoorde
  • 0 hierdie probleem
  • 3 views
  • Laaste antwoord deur poljos

more options

Dobrý den,

1) jsem na webové stránce, kde se všechny obrázky jmenují stejně - např. Picture.jpg 2) postupně tyto soubory stahuju do stejného PC adresáře, ale logicky každý musím manuálně přejmenovat, aby se nepřepsaly ty již dříve stažené - a to je poněkud frustrující 3) jiné prohlížeče - Crome, Opera, Bing... - stahované soubory se stejnými jmény při ukládání automaticky přejmenovávají - např. na Picture(1), Picture(2), Picture(3)... 4) je nějaká možnost jak to samé nastavit ve Firefoxu?

předem moc díky za Váš čas

Radim

Dobrý den, 1) jsem na webové stránce, kde se všechny obrázky jmenují stejně - např. Picture.jpg 2) postupně tyto soubory stahuju do stejného PC adresáře, ale logicky každý musím manuálně přejmenovat, aby se nepřepsaly ty již dříve stažené - a to je poněkud frustrující 3) jiné prohlížeče - Crome, Opera, Bing... - stahované soubory se stejnými jmény při ukládání automaticky přejmenovávají - např. na Picture(1), Picture(2), Picture(3)... 4) je nějaká možnost jak to samé nastavit ve Firefoxu? předem moc díky za Váš čas Radim

All Replies (3)

more options

Našel jsem toto:

Firefox přejmenuje soubory pouze v případě, že nepoužíváte možnost "Zeptat se" v Options/Preferences a necháte Firefox uložit soubory do výchozího umístění pro stažení. Když je vybrána možnost "Zeptat se", budete muset přejmenovat soubory sami, abyste zabránili nahrazení existujícího souboru.

Helpful?

more options

Díky moc za Váš čas, rozumim, ale i tak je škoda, že to FireFox neumí. Mějte se pěkně

Helpful?

more options

No vždyť to umí.

Helpful?

Vra 'n vraag

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.