Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Hierdie gesprek is in die argief. Vra asseblief 'n nuwe vraag as jy hulp nodig het.

How to auto move read messages from inbox to a folder?

  • 5 antwoorde
  • 1 het hierdie probleem
  • 2 views
  • Laaste antwoord deur Selim

more options

I think the question is clear.I tried filtering but I do not know how to set it up as I want.

Thanks


Turkish

Arkadaşlar merhaba. Gelen kutusuna gelen mailler okunduktan sonra oto olarak belirlediğim bir klasöre gitsin istiyorum. Filtrelere baktım ya ben bulamadım ya da böyle bir seçenek koymamışlar. Yardımcı olabilir misiniz?

I think the question is clear.I tried filtering but I do not know how to set it up as I want. Thanks -------------------------------------------- Turkish Arkadaşlar merhaba. Gelen kutusuna gelen mailler okunduktan sonra oto olarak belirlediğim bir klasöre gitsin istiyorum. Filtrelere baktım ya ben bulamadım ya da böyle bir seçenek koymamışlar. Yardımcı olabilir misiniz?

Gewysig op deur hasbimuharip

All Replies (5)

more options

Filtreler yalnızca mesajlar geldiği sırada otomatik olarak çalışır, daha sonra otomatik çalışmazlar. Dolayısıyla isteğinizi Thunderbird filtreleriyle yerine getirmeniz maalesef mümkün değil.

more options

Hocam merhaba yanıtınız için teşekkür ederim bir resimle ne yapmaya çalıştığımı anlatmak istedim. Burada okunmuş birde diğerleri şeklinde sıralama yaptım ve grupladım ama okunmuşları burada görmek istemiyorum. Bunuda yapabilirsem çok büyük bir sıkıntı benim için hallolmuş olacak.

more options

Bunun için hızlı süzgeç özelliğini kullanabilirsiniz.

Araç çubuğundan Hızlı süzgeç düğmesine, sonra da açılan araç çubuğundan Okunmamış düğmesine tıklayın.

more options

Teşekkür ederim okunmuşları burada görmek istemiyorum demiştim ama devamını söylemeyi unuttum galiba yanıtınız için teşekkürler ama istediğim tam olarak bu değil. Evet okunmuşları gelen kutusunda görmek istemiyorum lakin farklı bir klasörde görmek istiyorum. örneğin gönderdiğim resimde yer alan "orders" dizinine girince görmek istiyorum.

more options

Onu otomatik olarak yapmanız maalesef mümkün değil. Oluşturduğunuz filtreyi elle çalıştırmanız gerekir ki o da pek pratik bir çözüm değil.