Hitta ord på en sida i Firefox Focus för Android

Använd funktionen Hitta på sidan för att söka efter specifika ord på en webbsida med ett enkelt tryck.

1. Öppna sidan du vill söka på.
  2. Tryck på menyknappen bredvid adressfältet:

MenuButtonFocus
  3. Tryck på Hitta på sidan i menyn som dyker upp.
  4. Ange ordet eller frasen som du vill hitta i textfältet längst ner på skärmen.
  5. Firefox Focus markerar ordet eller frasen som du söker efter. Antalet träffar visas bredvid sökfältet.
  6. Använd upp- eller nedpilen för att se varje förekomst av det ordet eller frasen på sidan.
  7. Tryck på X för att återgå till normal visning.