Få tillgång till Mozilla-tjänster med ett Mozilla-konto

Mozilla-konton låter dig komma åt Mozilla-tjänster på vilken enhet som helst med webbläsaren Firefox genom att helt enkelt logga in. Allt du behöver för att skapa ett Mozilla-konto är en e-postadress och ett lösenord.

Hur registrerar jag mig för ett Mozilla-konto?

Du kan komma åt registreringssidan för varje Mozilla-tjänst eller besöka registreringssidan för Mozilla-konton och följ stegen nedan:

1. Ange din e-postadress, ett lösenord och din ålder och klicka sedan på Skapa konto.
    Vi ber din ålder att uppfylla Children's Online Privacy Protection Rule i USA:s lagstiftning.
  2. När Mozilla-kontots e-postmeddelande kommer, ange den sexsiffriga bekräftelsekoden.
  3. När ditt konto har bekräftats, logga in på din favorit Mozilla-tjänst med ditt nyskapade konto. När du har registrerat dig kan du också logga in och lägga till en bild i din profil.
Om du har problem med att bekräfta ditt konto, se I'm having problems confirming my new Firefox account.

Vilka tjänster kan jag använda med ett Mozilla-konto?

Följande Mozilla-tjänster är tillgängliga:

Vad gör Mozilla-konton annorlunda?

På Mozilla sätter vi din integritet främst. All data du lagrar på våra servrar krypteras med ditt lösenord, vilket gör det omöjligt för någon utan ditt lösenord att läsa din data – även Mozilla. Fördelen med detta är att ingen kan bryta dina data för att skapa en profil av dig. Det kräver dock att du skapar ett lösenord som är både starkt och minnesvärt. Om du glömmer ditt lösenord och återställer det, rensas ditt lagringsutrymme och ersätts med det som för närvarande är sparat i Firefox på dina enheter.