Sikkerhetskopiering av Firefox-dataene dine

Lær hvordan du overfører, installerer eller flytter Firefox til en ny enhet. Etter du har aktivert sikkerhetskopiering, vil du kunne installere Firefox hver gang du bytter mobiltelefon eller datamaskin uten å miste data. Bokmerkene dine, historikken, passord og åpne faner vil flyttes med deg på en sikker måte.

Sikkerhetskopi-assistent

Ofte spurte spørsmål

Hvordan kan jeg sikkerhetskopier dataene mine senere?

Om du ikke kan utføre en sikkerhetskopiering akkurat nå, kan du gjøre det senere via Firefox-menyen. Slik gjør du det:

1. Klikk på menyknappen PhotonMenuButton øverst til høyre på skjermen.
  2. Klikk på Hjelp.
  3. Klikk på Bytter til ny enhet.
    Fx115WinNorskHjelpBytterTilNyEnhet
  4. Følg trinnene i veilederen for å sikkerhetskopiere dataene din.

Hva kan jeg gjøre om jeg har glemt passordet mitt?

For å få tilgang til de sikkerhetskopierte Firefox-dataene dine må du logge på den samme Mozilla-kontoen du brukte på den gamle enheten din. Har du glemt passordet ditt, må du gjenopprette det ved å bruke gjenopprettingsnøkler. Om du tilbakestiller passordet ditt uten gjenopprettingsnøkler, slettes all informasjon av sikkerhetsgrunner.

Hvilken informasjon er med i en sikkerhetskopi?

Denne prosessen sikkerhetskopierer følgende data:

• Bokmerker
  • Historikk
  • Lister over åpne faner
  • Passord
  • Lagrede adresser
    • Lagrede kredittkortBetalingsmetoder
  • Installerte tillegg
  • Et utvalg av innstillinger

Kan jeg velge hvilke data jeg vil synkronisere?

Ja, du kan velge hvilke data du vil synkronisere i trinn 2 av veilederen ved å klikke på browser settings lenken. Du kan også endre dette senere ved å følge instruksjonene i Hvordan velger jeg hvilke informasjonstyper som bør synkroniseres i Firefox

Hvordan håndterer dere dataene mine?

Når det tas sikkerhetskopi av dataene dine, blir historikk, passord, adresser og betalingskort inkludert. Men vi samler ikke inn denne informasjonen, den forblir kun tilgjengelig for deg. Her er en liste over ofte spurte spørsmål angående hvordan vi håndterer brukerdata.

Kan jeg sikkerhetskopiere dataene mine uten en Mozilla-konto

Ja. Du lærer hvordan du lagrer nettleserdataene dine uten å opprette en konto ved å lese Sikkerhetskopiere og gjenopprette Firefox profiler.