Importer Safari data til Firefox

Merknad: Denne artikkelen gjelder kun for Mac.

Med Firefox kan du enkelt og trygt importere data fra andre nettlesere, som bokmerker, nettleserhistorikk og tilpasninger.

Full Disk Access er påkrevet for macOS 10.14 Mojave (bug 1493103).

Start importprosessen

Klikk på Fil i menylinjen i toppen av vinduet og velg Importer fra en annen nettleser….

Importer fra Innstillinger for Firefox

Fra og med Firefox versjon 113 kan du også importere bokmerker og andre data Safari via Innstillinger for Firefox:

1. I menylinjen på toppen av skjermen, klikk på Firefox og velg Innstillinger.Klikk på menyknappen Fx89menuButton og velg Innstillinger.
  2. I Generelt-panelet på venstre side klikker du på Importer Data i avsnittet Importer nettleserdata.
    Fx120WinNorskInnstillingerImporterNettleserdata

Dette åpner importveilederen.

Velg data og fullfør importen

1. I importveilederen velger du den Safari-profilen og de data du vil importere fra Safari og klikker på Importer.
    Safari 1
  2. Følg instruksjonene som vises for å importere bokmerker, nettleserhistorikk og passord.
    Safari 2
    Safari 3
  3. Alt klart! Klikk på Ferdig for å avslutte importen.
    Safari 4