Hvordan skjule Pocket i ny fane i Firefox

Denne artikkelen kan være utdatert.

En viktig endring ble gjort på den engelske artikkelen som denne er basert på. Inntil denne siden er oppdatert kan du få nytte av denne: Hide Pocket in your Firefox New Tab page

I Pocket for Firefox kan du enkelt med et museklikk lagre en mengde forskjellig nettinnhold, som blogger, nyhetskilder, nettsider og videoer. Når du åpner en ny fane i Firefox, vil Pocket vise anbefalte artikler som omhandler det beste innholdet samlet av andre Pocket-brukere. Mer informasjon om dette finner du i Pockets Firefox New Tab FAQ.

Recommended by Pocket artikler på Ny fane siden er for øyeblikket kun tilgjengelig i USA, Canada, Storbritannia og Tyskland. Vi jobber med å gjøre den tilgjengelig i andre land.

Om du ikke vil se disse Pocket-anbefalingene, kan du enkelt skjule dette innholdet i Firefox på alle enheter du bruker.

Skjul anbefalte artikler på datamaskinen din

Slik fjerner du Anbefalt av Pocket-artikler fra Ny fane-siden til Firefox:

1. I menylinjen på toppen av skjermen, klikk på Firefox og velg Innstillinger.Klikk på menyknappen Fx89menuButton og velg Innstillinger.
  2. Velg Hjem-panelet.
  3. Fjern markeringen for Anbefalt av Pocket i Firefox startside Innhold-avsnittet.
Tips: En annen måte å skjule dette innholdet på, er å klikke på Personalize buttontannhjuls Fx89Personalize-GearIcon-ikonet i øvre høyre hjørne av Ny fane siden og klikke på veklseknappen for Anbefalt av Pocket Fx89Personalize-ToggleOn for å slå det av Fx89Personalize-ToggleOff.

1. I menylinjen på toppen av skjermen, klikk på Firefox og velg Innstillinger.Klikk på menyknappen Fx89menuButton og velg Innstillinger.
  2. Select the Home panel.
    (You can also click the cogwheel Fx88NewTabCogwheel icon in the upper right of the New Tab page.)
  3. Deselect the Recommended by Pocket checkbox in the Firefox Home Content section.

Skjul anbefalte artikler på Android-enheten dine

1. Åpne Firefox for Android på enheten din.
  2. Trykk på menyknappen for å åpne menypanelet.
  3. Trykk på Innstillinger.
  4. I Generelt-avsnittet, trykk på Tilpass.
  5. I Startside-avsnittet, trykk på Anbefalt av Pocket vekslebryteren for å slå det av.

Hide recommended stories on your iOS device

1. Åpne Firefox for iOS på enheten din.
  2. Trykk på menyknappen for å åpne menypanelet.
  3. Trykk på Innstillinger.
  4. Trykk på Startside.
  5. Trykk på Anbefalt av Pocket vekslebryteren for å slå det av.