Hva er forskjellen på MDN og MDN Plus?

Denne artikkelen kan være utdatert.

En viktig endring ble gjort på den engelske artikkelen som denne er basert på. Inntil denne siden er oppdatert kan du få nytte av denne: What's the difference between MDN and MDN Plus?

Mozilla Developer Network (MDN) Web Docs er en læreplattform i stadig utvikling for nett-teknologier og programvaren som driver Verdensveven. MDNs oppdrag er enkelt: Etablere et rammeverk for et bedre Internett og gi en ny generasjon utviklere og innholdsskapere mulighet til å bygge det.

MDN Web Docs er tilgjengelig for alle, gratis, og krever ingen innlogging med en Firefox-konto. Du kan oppdatere tilgangen din til en gratis eller betalt MDN Plus abonnement, noe som gir deg varierende tilgang til Collections (Samlinger), Notifications (Varsler) og MDN Offline. MDN Plus betinger at du oppretter/logger inn med en Firefox-konto. Les MDN Plus FAQ for å lære mer.

MDN Plus er for øyeblikket tilgjengelig i USA, Canada, Belgia, Finland, Frankrike, Irland, Italia, Malaysia, Nederland, New Zealand, Puerto Rico, Singapore, Spania, Storbritannia, Sveits, Sverige, Tyskland og Østerrike.
Funksjon MDN Core MDN Plus 5 MDN Supporter 10
Lagrede artikler Opptil 5 lagrede artikler
Oppdateringer
Samlinger Inntil 3 samlinger
MDN Offline
Reklamefri opplevelse
Early access til nye funksjoner