Waar zijn mijn gesynchroniseerde tabbladen in Firefox voor iOS?

Firefox for iOS Firefox for iOS Last updated: 1 jaar, 8 maanden ago 33% of users voted this helpful

Als u uw gratis Firefox-account hebt ingesteld in Firefox voor iOS en op uw andere apparaten, kunt u uw bladwijzers, aanmeldingen, open tabbladen en navigatiegeschiedenis tussen apparaten synchroniseren.

Uw gesynchroniseerde tabbladen kunnen in Firefox voor iOS worden gevonden in uw tabbladenlijst:

1. Tik op het tabbladpictogram aan de onderkant van het scherm.

new tab ios 10
  2. Tik op de telefoon-en-laptop-knop rechts bovenin het scherm om naar uw Gesynchroniseerde tabbladen te wisselen.
    Firefox iOS Synced Tabs
  3. U ziet uw open tabbladen op andere apparaten in dit scherm. U kunt op een tabblad tikken om het te openen en te bekijken.
  4. Als uw tabbladen niet verschijnen in de Firefox-app, tik dan op Nu synchroniseren onderaan het scherm om de synchronisatie te verversen.
Als de tabbladen nog steeds niet synchroniseren, controleer dan of u in uw app bent aangemeld bij uw Firefox-account en of synchronisatie van Open tabbladen is ingeschakeld.