Een reservekopie van uw Firefox-gegevens maken

Lees hoe u Firefox naar een nieuw apparaat verplaatst, installeert of migreert. Als u uw reservekopie inschakelt, kunt u Firefox installeren zonder uw gegevens te verliezen als u uw telefoon of computer verruilt voor een nieuw exemplaar. Uw bladwijzers, navigatiegeschiedenis, wachtwoorden en open tabbladen migreren veilig met u mee.

Back-upassistent

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik later een reservekopie van mijn gegevens maken?

Als u op dit moment geen reservekopie van uw gegevens kunt maken, kan dit later nog vanuit het Firefox-menu. Hiervoor dient u onderstaande stappen te volgen:

1. Klik op de menuknop PhotonMenuButton in de rechterbovenhoek van het scherm.
  2. Klik op Help.
  3. Klik op Wisselen naar een nieuw apparaat.
    switching_devices_button
  4. Volg de stappen in de configuratieassistent om een reservekopie van uw gegevens te maken.

Wat kan ik doen als ik mijn wachtwoord kwijt ben?

Om toegang te krijgen tot de reservekopie van uw Firefox-gegevens, dient u zich aan te melden bij dezelfde Mozilla-account die u gebruikte op uw oude apparaat. Als u uw wachtwoord bent vergeten, dient u het te herinitialiseren met een herstelsleutel. Als u uw wachtwoord herinitialiseert zonder herstelsleutels, worden om veiligheidsredenen al uw gegevens gewist.

Welke gegevens zijn opgenomen in een reservekopie?

In dit proces maken we een reservekopie van de volgende gegevens:

• Bladwijzers
  • Geschiedenis
  • Lijsten met open tabbladen
  • Wachtwoorden
  • Opgeslagen adressen
  • Opgeslagen creditcardsBetalingsmethoden
  • Geïnstalleerde add-ons
  • Geselecteerde instellingen

Kan ik kiezen welke gegevens ik wil synchroniseren?

Ja, u kunt in stap 2 van de wizard kiezen welke gegevens u wilt synchroniseren, door op de koppeling Browserinstellingen te klikken. U kunt dit later ook nog wijzigen door de stappen in Hoe kies ik de te synchroniseren gegevens in Firefox? te volgen.

Hoe gaan jullie om met mijn gegevens?

Als u een reservekopie maakt van uw gegevens, omvatten deze uw geschiedenis, wachtwoorden, adressen en creditcards. We verzamelen deze gegevens echter niet en alleen u hebt er toegang toe. Hier vindt u een lijst met veelgestelde vragen met betrekking tot hoe we omgaan met gebruikersgegevens.

Kan ik een reservekopie van mijn gegevens maken zonder een Mozilla-account?

Ja. Lees over hoe u uw browsergegevens kunt opslaan zonder een account aan te hoeven maken door de stappen te volgen in Een reservekopie van gegevens in Firefox-profielen maken en terugzetten.