Safari-gegevens in Firefox importeren

Noot: dit artikel is alleen van toepassing op Mac.

Met Firefox kunt u eenvoudig en veilig gegevens uit andere browsers importeren, zoals bladwijzers, navigatiegeschiedenis en aangepaste voorkeuren.

Volledige schijftoegang is vereist in macOS 10.14 Mojave(bug 1493103).

Het importproces starten

Klik op Bestand in de menubalk bovenaan het scherm en selecteer Importeren uit een andere browser….

Importeren vanuit de Firefox-instellingen

Vanaf Firefox versie 113 kunt u uw Safari-bladwijzers en andere gegevens ook importeren vanuit het paneel Firefox-instellingen:

1. Klik in de menubalk bovenaan het scherm op Firefox en selecteer daarna Voorkeuren of Instellingen, afhankelijk van uw macOS-versie.Klik op de menuknop Fx89menuButton en selecteer Instellingen.
  2. Klik in het paneel Algemeen aan de linkerzijde op Gegevens importeren in de sectie Browsergegevens importeren.
    Import data from Firefox settings

De wizard Importeren wordt geopend.

Gegevens kiezen en het importeren voltooien

1. Selecteer in het venster Importeerwizard het Safari-profiel en de gegevens die u wilt importeren uit Safari en klik op Importeren.
    Safari 1
  2. Volg de aanwijzigingen op het scherm om bladwijzers, navigatiegeschiedenis en wachtwoorden te importeren.
    Safari 2
    Safari 3
  3. Helemaal klaar! Klik op Gereed om het importeren af te ronden.
    Safari 4