Registreren voor Mozilla VPN

Website

1. Bezoek https://vpn.mozilla.org/.
  2. Klik op Mozilla VPN downloaden rechtsbovenin het scherm.
  3. U ziet een scherm met alle beschikbare abonnementen. Nadat u uw keuze hebt gemaakt wordt u naar het betaalscherm gebracht.
  4. Voer het e-mailadres in dat u wilt gebruiken voor uw nieuwe Mozilla-account (als u al een Mozilla-account hebt, klik dan op Aanmelden).
  5. Voer betaalgegevens in en accepteer de Servicevoorwaarden.
  6. Voltooi uw aankoop door op de knop Nu abonneren te klikken.
  7. U ontvangt een e-mailbericht met een koppeling om een wachtwoord voor uw Mozilla-account aan te maken.
  8. Na het aanmaken van een wachtwoord wordt u naar de Mozilla VPN-website gebracht, waar u de toepassing voor uw apparaat kunt downloaden.
  9. Zoek het gedownloade installatiebestand op uw harde schijf en open dit.
  10. Volg de installatie-aanwijzingen.
  11. Open Mozilla VPN na voltooiing van de installatie.

Toepassing

1. Volg de stappen in dit artikel om Mozilla VPN naar uw apparaat te downloaden, als u dat nog niet hebt gedaan.
  2. Open Mozilla VPN.
  3. Tik op Registreren.
  4. Voer uw e-mailadres in.
  5. Tik op Beginnen.
  6. Maak een wachtwoord aan voor uw Mozilla-account.
  7. Tik op Account aanmaken.
  8. Voer de verificatiecode in die u per e-mail hebt ontvangen.
  9. U ziet een scherm met de beschikbare abonnementen. Tik nadat u uw keuze hebt gemaakt op Nu abonneren en voltooi uw aankoop.
  10. Als u voor het eerst aanmeldt op dit apparaat, kan u worden gevraagd gegevensverzameling toe te staan/af te wijzen. Lees ons Gegevensprivacybeleid voor meer info.
  11. Mozilla VPN is nu klaar voor gebruik.

Gerelateerd artikel:

Meer info: