Multi-account Containers gebruiken met Mozilla VPN

Multi-Account Containers is een Firefox-add-on waarmee u uw winkelen, werk, bankieren, Facebook en persoonlijk navigeren kunt scheiden zonder telkens als u de browser afsluit uw navigatiegeschiedenis te hoeven verwijderen. Om het nog meer privé te maken, kunt u Mozilla VPN in elke container integreren voor extra bescherming en voor elk ervan een andere proxyserver kiezen.

Noot: u hebt een abonnement op Mozilla VPN nodig om dit te kunnen integreren met Multi-Account Containers. Bezoek om een abonnement af te sluiten de Mozilla VPN-website.

Volg de onderstaande stappen om Multi-Account Containers met Mozilla VPN te gebruiken:

1. Bezoek Firefox Multi-Account Containers om de extensie te downloaden.
  2. Klik op de knop Toevoegen aan Firefox.
  3. Klik op Toevoegen om de extensie te installeren.
  4. Klik als de installatie is voltooid op het getoonde paneel op Get started.
  5. U ziet vervolgens nog enkele panelen met nuttige informatie over de extensie. Het laatste paneel vraagt u om te kiezen of u de noodzakelijke machtigingen wilt accepteren om Mozilla VPN te integreren met Multi-Account Containers.
  6. Klik op Enable en vervolgens in de volgende prompt op Toestaan als u deze machtigingen wilt toekennen.

VPN_permissions_panel_and_modal
  7. Zoek het pictogram Multi-Account Containers ContainersIcon in de werkbalk van Firefox.
  8. Als de extensie detecteert dat de VPN-client is geïnstalleerd, is het Mozilla VPN-logo en een statusindicator zichtbaar in het hoofdpaneel.

MACvVPNpanel
  9. Selecteer Manage Containers.
  10. Selecteer de container waarvoor u Mozilla VPN wilt inschakelen. Het paneel om containers te beheren/bewerken wordt geopend.
  11. Zet de schakelaar onder Mozilla VPN om bij Use a custom location for this container.
  12. Kies een locatie uit de keuzelijst.
    MACvVPNpanel2

U kunt op het pictogram Multi-Account Containers klikken om de containers waarvoor u Mozilla VPN hebt ingeschakeld te bekijken.

MACLocations2