Hoe zeg ik mijn abonnement op Mozilla VPN op?

U hebt op elk moment de optie om uw abonnement op Mozilla VPN te beëindigen. Door dit te doen, wordt de functie Automatisch verlengen uitgeschakeld en uw VPN-service werkt na het verstrijken van uw abonnementsperiode niet meer.

Als u uw abonnement opzegt, wordt uw Mozilla-account niet verwijderd. Als u geen andere Mozilla-services aan uw Mozilla-account hebt verbonden en deze wilt verwijderen, lees dan Hoe verwijder ik mijn Mozilla-account? voor details.

Bezoek uw Abonnementsinstellingen op de pagina Mozilla-accounts of open deze via de VPN-app:

1. Open Mozilla VPN.
  2. Selecteer pictogram Instellingen vpn settings icon.
  3. Selecteer uw gebruikersnaam of profiel.
    Select VPN user
  4. Het paneel dat hierna wordt geopend toont meer details over uw abonnement (u dient mogelijk eerst aan te melden).
  5. Selecteer onderaan Abonnement beheren.
    Manage subscription VPN
  6. Uw pagina Abonnementen van Mozilla-accounts wordt geopend.
  7. Selecteer Annuleren naast Mozilla VPN om uw abonnement te beëindigen.
    Cancel VPN subscription
Noot: als u uw abonnement op Mozilla VPN hebt aangeschaft via de Apple App Store of Google Play Store, valt uw aankoop onder de opzegregels van de store. Lees de onderstaande koppelingen voor details over hoe u op elk van deze platformen een restitutie kunt vragen: