Firefox Sync doet te lang over het synchroniseren of verzenden van pagina’s vanaf mijn iPhone of iPad

Firefox for iOS Firefox for iOS Last updated: 5 jaar, 6 maanden ago

Als Firefox Sync vast lijkt te zitten of te lang doet over het synchroniseren of verzenden van URL’s of tabbladen vanaf uw iPhone of iPad, kan dit komen doordat het op uw toestemming wacht voor het synchroniseren van deze gegevens. In andere gevallen wacht het op uw reguliere synchronisatieschema.

Zorg ervoor dat u pushnotificaties aanzet, zodat Firefox u kan informeren dat het op uw toestemming voor het synchroniseren of verzenden wacht:

1. Open de app Instellingen op uw iPhone.
  2. Tik op Berichtgeving.
  3. Kies Firefox in de lijst.
  4. Tik op de schakelaar naast Meldingen toestaan om deze aan te zetten.

Als u nu een pagina vanaf uw apparaat synchroniseert of verzendt, verschijnt een notificatie op uw telefoon die om toestemming voor het synchroniseren door Firefox vraagt.

De exacte stappen kunnen variëren, afhankelijk van uw iOS-versie. Voor meer informatie, zie de pagina over berichtgeving op de Apple-website.