Bladwijzers, tabbladen, geschiedenis en wachtwoorden synchroniseren in Android

Meld u op Firefox voor Android aan bij uw Mozilla-account om uw bladwijzers, aanmeldingen en/of geschiedenis tussen apparaten te synchroniseren.

Als u geen Mozilla-account hebt, dan moet u er een aanmaken. Lees voor meer informatie Mozilla-services benaderen met een Mozilla-account.

Aanmelden bij uw Mozilla-account

Optie 1: uw Firefox koppelen met Firefox voor desktop

Om uw bladwijzers en/of geschiedenis met Firefox-synchronisatie te synchroniseren met behulp van een bestaande Mozilla-account en een QR-code:

1. Tik op de menuknop. Settings icon in address bar in android

2. Tik op Instellingen.
  3. Tik op Synchroniseren en uw gegevens opslaan.
  4. Bezoek op uw computer accounts.firefox.com/pair.
  5. Tik in de app op de pagina Aanmelden met uw camera op de knop Klaar om te scannen.
  6. Richt de camera van uw apparaat op de QR-code op uw computer.

Optie 2: aanmelden met aanmeldingsgegevens

Om uw bladwijzers en/of geschiedenis met Firefox-synchronisatie te synchroniseren door u simpelweg aan te melden bij uw bestaande Mozilla-account:

1. Tik op de menuknop. Settings icon in address bar in android

2. Tik op Instellingen.
  3. Tik op Synchroniseren en uw gegevens opslaan.
  4. Tik in de app op de pagina Aanmelden met uw camera op de knop E-mail gebruiken.
  5. Voer uw aanmeldingsgegevens voor uw Mozilla-account in.

Kiezen wat u wilt synchroniseren

1. Tik op de menuknop. Settings icon in address bar in android

2. Tik op Instellingen.
  3. Tik op uw e-mailadres.
  4. Plaats vinkjes naast de soorten informatie u wilt synchroniseren:
    • Bladwijzers
    • CreditcardsBetalingsmethoden
    • Geschiedenis
    • AanmeldingenWachtwoorden
    • Open tabbladen
Firefox-synchronisatie is geen online hulpmiddel voor reservekopieën, maar is ontworpen om u in staat te stellen om navigatiegegevens tussen twee of meer Firefox-installaties te synchroniseren.