Automatisch uw adres invullen in webformulieren

Noot: de functie Adres automatisch invullen is momenteel beschikbaar voor gebruikers van Firefox-versies in de VS en Canada.

Firefox laat u automatisch uw adres invullen op formulieren (bijvoorbeeld wanneer u online iets bestelt). Volg deze stappen om deze functie te beheren.

Automatisch invullen aan- of uitzetten

1. Klik in de menubalk bovenaan het scherm op Firefox en selecteer daarna Voorkeuren of Instellingen, afhankelijk van uw macOS-versie.Klik op de menuknop Fx89menuButton en selecteer Instellingen.
  2. Klik op het paneel Privacy & Beveiliging en scroll naar beneden naar de sectie Formulieren en automatisch invullen.
  3. Plaats een vinkje naast Adressen automatisch invullen om dit aan te zetten, of verwijder het vinkje om dit uit te zetten.
Het wordt aanbevolen deze functie alleen voor privécomputers in te schakelen.
Automatisch invullen in niet-adresvelden: om automatisch invullen in andere veldtypen uit te schakelen, zie het artikel Bepalen of Firefox automatisch formulieren invult.

Uw opgeslagen adressen bewerken

Gebruik deze instelling om opgeslagen adressen in Firefox toe te voegen, te verwijderen of te wijzigen.

1. Klik in de menubalk bovenaan het scherm op Firefox en selecteer daarna Voorkeuren of Instellingen, afhankelijk van uw macOS-versie.Klik op de menuknop Fx89menuButton en selecteer Instellingen.
  2. Klik op het paneel Privacy & Beveiliging en scroll naar beneden naar de sectie Formulieren en automatisch invullen.
  3. Klik op de knop Opgeslagen adressen….
  4. Kies een van het volgende:
    • Toevoegen…: voer een nieuw adres in via deze knop.
    • Bewerken…: selecteer het adres dat u wilt wijzigen, en klik daarna op Bewerken om het te wijzigen.
    • Verwijderen: selecteer het adres dat u wilt verwijderen, en klik daarna op Verwijderen.
  5. Klik op de om uw wijzigingen op te slaan en het venster te sluiten.