Aanmeldings- en wachtwoordgegevens uit een bestand importeren

Vanaf Firefox versie 116 kunt u aanmeldings- en wachtwoordgegevens importeren vanuit een .csv (comma separated values)-bestand. U kunt een van deze methoden gebruiken:

Importeren vanuit Firefox-instellingen

1. Klik in de menubalk bovenaan het scherm op Firefox en selecteer daarna Voorkeuren of Instellingen, afhankelijk van uw macOS-versie.Klik op de menuknop Fx89menuButton en selecteer Instellingen.
  2. Klik in het paneel Algemeen aan de linkerzijde op Gegevens importeren in de sectie Browsergegevens importeren.
    Import from file 1
  3. Selecteer Wachtwoorden uit CSV-bestand.
    Import from file 2
  4. Selecteer het .csv-bestand dat de aanmeldingsgegevens die u wilt importeren bevat en klik op Openen.
    Import from file choose file
  5. Helemaal klaar! Klik op Gereed om het importeren af te ronden.
    Import from file 3

Importeren vanuit het menu Aanmeldingen

1. Klik op de menuknop De afbeelding ‘fx57menu’ bestaat niet.Fx89menuButton om het menupaneel te openen.
  2. Klik op Aanmeldingen en wachtwoordenWachtwoorden.
    • De pagina about:logins van Firefox wordt geopend in een nieuw tabblad.
  3. Klik op het driepuntsmenu en klik vervolgens op Uit een bestand importeren….
    FxLoginsMenuImport-Simplified
  4. Selecteer het .csv-bestand dat de aanmeldingsgegevens die u wilt importeren bevat en klik op Openen.
  5. Klik op Gereed om het importeren te voltooien.
Noot: Firefox slaat geen aanmeldingsgegevens op of synchroniseert ze niet vanuit een andere browser of bestand, tenzij u ervoor kiest dit te importeren. Deze gegevens worden lokaal in een leesbare vorm op uw computer opgeslagen door de andere browser.