Firefox crasht vanwege oudere Google Desktop-versies

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

De sjabloon ‘crashsig’ bestaat niet of heeft geen goedgekeurde revisie. GoogleDesktopMozilla.dll@0x5512, GoogleDesktopMozilla.dll@0x5500, GoogleDesktopMozilla.dll@0x56bc or GoogleDesktopNetwork3.dll@0x3dfb

Firefox kan crashen tijdens het opstarten als er nog bepaalde bestanden van oudere versies van Google Desktop aanwezig zijn. Dit kan zelfs gebeuren als u de meest recente versie van Google Desktop hebt.

Als u geen gebruikt maakt van Google Desktop, probeer dan de oplossingen in Problemen met Firefox-crashes (onverwacht afsluiten) oplossen.

Noot: dit artikel is alleen van toepassing op Windows.

Oplossing

1. De-installeer de oude Google Desktop.
  2. Download en installeer de nieuwe versie van Google Desktop.