Firefox Ondersteuning

Nog steeds hulp nodig?

Wij staan voor u klaar. Stel een vraag op onze ondersteuningsforums en krijg antwoorden van onze gemeenschap van experts.

Vraag het de gemeenschap

Aanbevolen artikelen

Websites worden niet geladen - Foutmeldingen analyseren en verhelpen

Websites worden niet geladen - Foutmeldingen analyseren en verhelpen

Hebt u problemen bij het laden van een website? Dit artikel toont hoe u het probleem kunt verhelpen, zodat u weer kunt verdergaan met surfen.

Opties, voorkeuren en instellingen van Firefox

Opties, voorkeuren en instellingen van Firefox

Het paneel Instellingen geeft toegang tot instellingen in Firefox. Dit artikel beschrijft welke typen instellingen in elk paneel beschikbaar zijn.

Sneltoetsen – Gebruikelijke taken van Firefox snel uitvoeren

Sneltoetsen – Gebruikelijke taken van Firefox snel uitvoeren

Dit is een lijst van sneltoetsen van Firefox voor het werken met tabbladen, bladwijzers, zoeken op het internet, het afspelen van mediabestanden en meer.

Profielbeheerder – Firefoxprofielen aanmaken, wijzigen of wisselen

Profielbeheerder – Firefoxprofielen aanmaken, wijzigen of wisselen

Firefox bewaart uw persoonlijke gegevens en instellingen in een profielmap. Lees hier hoe u in Firefox met meerdere profielen kunt werken.

Illustration of community

Doe mee met onze gemeenschap