Varmuuskopioi Firefoxin tiedot

Näin voit tallentaa tietosi ja siirtyä käyttämään Firefoxia uudella laitteella. Kun sallit jatkuvan varmuuskopioinnin, niin vaihtaessasi puhelimen tai tietokoneen uuteen laitteeseen, voit asentaa Firefoxin hukkaamatta tietoja. Kirjanmerkit, selainhistoria, salasanat ja avoimet välilehdet seuraavat mukanasi turvallisesti.

Kopiointiavustaja

Usein kysytyt kysymykset

Miten voin varmuuskopioida tietoni myöhemmin?

Ellet voi varmuuskopioida tietojasi nyt, voit tehdä sen myöhemmin Firefox-valikon kautta. Seuraa näitä vaiheita:

1. Paina valikon PhotonMenuButton painiketta näytön oikeassa yläkulmassa.
  2. PainaOhje.
  3. PainaUuteen laitteeseen vaihtaminen.
    switching_devices_button
  4. Seuraa asennusavustajan vaiheita varmuuskopioidaksesi tiedot.

Mitä jos olen kadottanut salasanani?

Päästäksesi Firefoxin tietojen varmuuskopioon, sinun on kirjauduttava samalle Mozilla-tilille, mitä käytit vanhassa laitteessa. Jos unohdit salasanan, sinun täytyy nollata se käyttämällä palautusavainta. Salasanan nollaaminen ilman palautusavaimia tuhoaa turvallisuussyistä kaikki tietosi.

Mitä tietoja varmuuskopioidaan?

Tässä prosessissa kopioidaan seuraavat tiedot:

• Kirjanmerkit
  • Sivuhistoria
  • Avointen välilehtien luettelot
  • Salasanat
  • Tallennetut osoitteet
  • Tallennetut luottokortit
  • Asennetut lisäosat
  • Valitut asetukset

Voinko valita synkronoitavat tiedot?

Kyllä, avustajan toisessa vaiheessa voit valita mitkä tiedot haluat synkronoida, painamalla linkkiä "selaimen asetukset". Voit myös muuttaa tätä myöhemmin seuraamalla näitä ohjeita Kuinka hallinnoin Firefox Sync -tiliäni?

Miten käsittelette tietojani?

Kopioitaviin tietoihin sisältyvät sivuhistoria, salasanat, osoitteet ja luottokorttitiedot. Emme kuitenkaan kerää näitä tietoja ja ne pysyvät ainoastaan sinun käytettävissäsi. Tässä on luettelo usein kysytyistä kysymyksistä, jotka koskevat Mozillan tietosuojakäytäntö.

Voinko varmuuskopioida tietoni ilman Mozilla-tiliä?

Kyllä. Katso täältä vaiheet, miten voit kopioida selaimen tiedot ilman, että sinun tarvitsee kirjautua tilillesi Varmuuskopioi ja palauta Firefoxin profiilien tietoja.