Hva hendte med utvidelseslinjen?

Denne artikkelen vedlikeholdes ikke lenger, så innholdet kan være utdatert.

Den siste utgaven av Firefox fjerner Add-on bar og legger utvidelsenes knapper på verktøylinjen. Vi skal forklare hvordan du kan endre utseendet på knappene og få tilbake utvidelseslinjen om du ønsker.

Add-ons in the toolbar - Win8

Merk: Denne artikkelen gjelder nyeste versjon av Firefox Release Som kan lastes ned fra mozilla.org/firefox/new.

Flytt knappene for utvidelsen til verktøylinjen eller til menyen

Du kan selv bestemme hvor knappene skal være tilgjengelige. Flytt dem til andre deler av verktøylinjen eller til menyen. Det er helt opp til deg. Prøv deg fram:

1. Klikk menyknappen Bildet "new fx menu" finnes ikke. og velg Tilpass
    Customize Fx 29 Win8
  2. Når du er ferdig, klikk på den grønne knappen Avslutt tilpasning

Hvordan kan du bruke Add-on Bar Restorer for å få tilbake utvidelseslinjen

Hvis du vil ha tilbake den gamle utvidelseslinjen, installer utvidelsen "Addon Bar (restored)". Slik gjør du:

Merk: Dette programtillegget vedlikeholdes ikke av Mozilla.

1. Åpne siden "Addon Bar (restored)"
  2. Klikk på den grønne knappen Add to Firefox for å installere
  3. Firefox vil laste ned utvidelsen og spørre om bekreftelse fra deg før installasjonen
  4. Så snart installasjonen er ferdig, vil utvidelseslinjen vises nederst i vinduet
  5. Klikk så menyknappen Bildet "new fx menu" finnes ikke. og velg Tilpass
  6. Dra en hvilken som helst funksjon ned på hendelseslinjen nederst i vinduet
  7. Når du er ferdig, klikk på den grønne knappen Avslutt tilpasning

Om du trenger hjelp med denne utvidelsen, ta kontakt med forfatteren på e-post - GiTcode@hush.com