Importera Favoriter och annan data från Internet Explorer

Den här artikeln kan vara inaktuell.

En viktig ändring har gjorts i den engelska artikeln som denna artikel baseras på. Tills denna sida uppdateras, kanske detta kan hjälpa: Import Bookmarks and other data from Microsoft Edge

Firefox låter dig importera inställningar och data från Internet Explorer. Det gör att du slipper konfigurera många av sakerna själv.

1. Klicka på Arkiv-menyn högst upp i Firefoxfönstret och välj Importera....

2. Välj Microsoft Internet Explorer och klicka sedan på Nästa.

3. Firefox kommer att lista de olika inställningar och uppgifter som den kan importera. Markera de poster du vill importera och klicka sedan på Nästa.

• Internetalternativ: Allmänna inställningar och din startsida. Eftersom Firefox och Internet Explorer har olika funktioner kan Firefox inte importera alla dina inställningar.
    • Cookies: Små filer lagrade på din dator av olika webbsidor som har till uppgift att hålla dig inloggad, lagra dina valmöjligheter eller göra andra åtgärder.
    • Webbläsarhistorik: Information om vilka webbsidor som du har besökt.
    • Sparade formulärdata: Text som du skrivit in i textrutor på webbsidor.
    • Sparade lösenord: Användarnamn och lösenord för webbsidor som du bett Internet Explorer komma ihåg. Observera att du inte kan importera lösenord från Internet Explorer 7 eller senare.
    • Favoriter: Webbsidor som du har sparat som favoriter i Internet Explorer.
  1. Klicka på Slutför. De poster som du valde är nu importerade.

• Du hittar dina importerade favoriter i Bokmärkenmenyn i en mapp som heter Från Internet Explorer.

Baserad på information från Importera Favoriter (mozillaZine KB)