Werkt Firefox op Snow Leopard

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Apple OS X Snow Leopard (10.6) is de meest recente versie van het Apple OS-besturingssysteem. Firefox 3.0 en 3.5 zullen op Snow Leopard op dezelfde manier werken als op Leopard.

Nadat u hebt bijgewerkt naar Snow Leopard

Bouw de lettertypecaches opnieuw op nadat u uw systeem naar Snow Leopard hebt bijgewerkt.

1. Start OS X in Veilige modus (houd Shift ingedrukt nadat u het opstartgeluid hoort).
  2. Herstart uw computer op normale wijze.

Gebruikt u Java?

Java-inhoud kan Firefox op Snow Leopard laten crashen bij het laden van bepaalde pagina’s. Werk Firefox bij naar de meest recente versie om dit te verhelpen. Voor instructies, zie Firefox bijwerken naar de meest recente versie.