Firefoxin kirjanmerkkien ja asetusten siirtäminen

Tämän artikkelin sisältöä ei enää ylläpidetä, joten se saattaa olla vanhentunutta.

Kopioidaksesi kirjanmerkit ja asetukset toisen Firefoxin asennuksen yhteyteen (esimerkiksi silloin kun saat uuden koneen), on sinun ensin luotava varmuuskopio Firefoxin käyttäjäprofiilistasi ja sen jälkeen otettava se käyttöön.

Seuraavat hienot ihmiset auttoivat kirjoittamaan tämän artikkelin:

Illustration of hands

Ilmoittaudu

Kasvata ja jaa asiantuntemustasi muiden kanssa. Vastaa kysymyksiin ja paranna tietämystämme.

Lue lisää