Vad är nytt i Firefox för iOS (version 6.0)

Denna artikel underhålls inte längre, så dess innehåll kanske är inaktuellt.

Välkommen tillbaka till en ny version av Firefox för iOS!

Nu kan du ändra standardprogram för e-post i version 6.0, så att den öppnas som standard när du trycker på en webbplatslänk för att e-posta någon.

Tryck på Firefox menyknapp och gå sedan till Öppna med i menyn Inställningar för att välja önskat e-postprogram.

expand to email

Dessa fina personer hjälpte till att skriva den här artikeln:

Illustration of hands

Bli volontär

Väx och dela din expertis med andra. Svara på frågor och förbättra vår kunskapsbas.

Läs mer