Vad är nytt i Firefox för iOS (version 99)

Firefox for iOS Firefox for iOS Skapad: 04/24/2022

Välkommen till en ny version av Firefox för iOS (version 99). Den här utgåvan kommer med följande förbättringar och funktioner:

Visa och stäng experiment med inaktiva flikar

Obs: Den här funktionen är för närvarande endast tillgänglig för utvalda användare som ett experiment.

Gruppen Inaktiva flikar visar flikar som du inte har tittat på under 14 dagar. Flikar förblir inaktiva på obestämd tid och stängs inte automatiskt. Gruppen Inaktiva flikar kommer att komprimeras när du öppnar ett flikfack. Du kan trycka på gruppen för att utöka den och stänga alla.

inactive tabs ios

Buggfixar

Följande buggfixar implementerades:

• Raderade objekt från webbplatsdata kommer nu att raderas omedelbart.
  • När du stänger menyn Inställningar kommer bannern "Klistrat in från [app]" inte längre att visas upprepade gånger.
  • Du kan nu rätta till ett stavfel i mitten av ett sökord eller en fras.