Vad är nytt i Firefox för iOS (version 108)

Firefox for iOS Firefox for iOS Skapad: 12/25/2022

Välkommen till en ny version av Firefox för iOS (version 108). Här är några höjdpunkter av buggfixar och förbättringar i den här versionen:

Funktioner

• Användare kan ladda om en webbplats utan cache för att felsöka webbplatsproblem genom att trycka på ctrl + F5.

Fixar

• Synkroniserade flikar från iOS-enheterna visas inte på datorn efter inloggning på ett annat synkroniserat konto på iOS-enheten
  • Firefox kraschar när du trycker på sökmotorikoner som visas även efter att ha inaktiverats.
  • Långt tryck på appikonen öppnar bokmärket högst upp i bokmärkeslistan istället för det senaste bokmärket.
  • Ett bokmärke tas inte bort omedelbart från Nyligen sparat efter att det tagits bort från bokmärkespanelen
  • Översta flikarna och adressfältet ska visas när du rullar till toppen med en mus eller styrplatta på iPad.
  • Istället för att öppna hemsidan, visas den senast besökta sidan fortfarande efter +4 timmars inaktivitet.

Förbättringar

• Bakgrunder laddas snabbare vid introduktionen och i bakgrundsinställningarna.

Vi hoppas att du gillar denna nya version. Tack för att du använder Firefox och stödjer Mozillas uppdrag för integritet, säkerhet och inkludering på webben.