Vad är nytt i Firefox för iOS (version 106)

Firefox for iOS Firefox for iOS Skapad: 10/22/2022

Välkommen till en ny version av Firefox för iOS (version 106). Den här utgåvan kommer med följande förbättringar och funktioner:

Nya bakgrundsbilder från Independent Voices

Vi släpper en ny kollektion med bakgrundsbilder inspirerade av våra Independent Voices. Firefox ger färg åt surfandets gråa värld med säsongsbetonade nyanser och ett nytt samarbete med den tidigare Nike sneakerdesignern Keely Lascio. Lär dig hur du ändrar din bakgrundsbild.

Synkronisera dina flikar på mobilen

Nyligen synkroniserade flikar kommer nu att visas i avsnittet Gå tillbaka till på din startsida. Detta hjälper dig att smidigt flytta mellan att visa din senast öppna datorflikar på mobilen och vice versa. Du måste vara inloggad på ditt Firefox-konto för att den här funktionen ska fungera. Du måste också aktivera fliksynkronisering i dina Firefox-synkroniseringsinställningar. Detta är aktiverat som standard, men läs mer om hur du hanterar den här inställningen.

Felkorrigeringar och förbättringar

• Mobilbokmärken kommer nu att visas i rätt ordning, efter att de tidigare visats i omvänd ordning.
  • Vi fixade flera krascher, inklusive ett scenario när användare försökte dela en nedladdad PDF.