Vad är nytt i Firefox Focus för iOS (version 40)

Firefox Focus Firefox Focus Skapad: 01/01/2022

Välkommen till en ny version av Firefox Focus för iOS (version 40). Den här utgåvan kommer med följande förbättringar och funktioner:

Firefox Focus inställning för studier

Firefox Focus kör studier för att se till att användarna får den bästa upplevelsen när de testar nya funktioner. Den här inställningen är aktiverad som standard, men läs mer om hur du väljer bort den.

Studier focus ios

Hemsidetips översatta till fler språk

Tipsen som visas på startsidan för Firefox Focus för iOS är nu tillgängliga på flera språk.

Stäng "Hitta på sidan" med Esc-tangenten

"Hitta på sidan" kan nu avvisas när du trycker på Esc-tangenten på ett hårdvarutangentbord.

Ändringar till Öppna i standardwebbläsare

Vi har ändrat "Öppna i Safari" till "Öppna i standardwebbläsare" i menyn Inställningar. Instälningar Firefox Focus iOS

Felkorrigeringar

Vi har löst många buggfixar inklusive:

• Visuella problem med små teman.
  • Sidorna visas inte längre inzoomade efter att du har ändrat enhetens orientering..
  • URL-fältet tappar inte längre fokus efter att ha ändrat enhetens orientering.
  • Låsikonen visas inte längre istället för den inaktiverade skölden.
  • Krasch inträffar inte längre när en webbplats läggs till i listan för autokomplettera.