Pocket

Pocket Pocket Skapad: 12/16/2023

Pocket är en gratistjänst från Mozilla som gör det enkelt att upptäcka bra innehåll som är anpassat efter dina intressen och spara detta innehåll så att du kan återvända det senare – på vilken enhet som helst, när som helst.

Det är din fulltäckande tjänst för att läsa om intressanta ämnen, fortsätta läsa dina favoritbloggar och nyhetskällor samt kolla på videos du upptäckt men inte hunnit med att kolla färdigt. Nu finns det inte längre en anledning till att inte hinna läsa färdigt en artikel innan du ska till arbetet, skjutsar barnen till skolan eller brygger nästa kaffe.

Så här får du ut så mycket som möjligt utav Pocket:

1. Installera Pocket på dina enheter och lägg till Pocketknappen till din webbläsare. Pocket synkar allt automatiskt så du ser samma innehåll oavsett enhet. Installera här.
  2. Lär dig att spara till Pocket. Spara till Pocket oavsett plats så du alltid kommer ihåg vad som är viktigt för dig. Lär dig hur du sparar här.
  3. Upptäck nya rekommendationer att läsa nu eller att spara till senare. Ditt flöde är fyllt med fantastiska upptäckter anpassade efter dina intressen. Ju mer du använder Pocket desto bättre kommer dina rekommendationer att bli.

Hos oss på Pocket är vår passion att hjälpa folk upptäcka engagerande innehåll, allt för att göra det enkelt att spara innehållet till senare så allt är samlat på samma ställe.

Om du har några frågor när du sätter igång är du välkommen att kontakta Pockets supportteam! Vi älskar att få höra från våra användare. Klicka här för att skicka oss ett meddelande eller tweeta oss här @pocketsupport.