Uppdatera Thunderbird

Den här artikeln kan vara inaktuell.

En viktig ändring har gjorts i den engelska artikeln som denna artikel baseras på. Tills denna sida uppdateras, kanske detta kan hjälpa: Updating Thunderbird

Thunderbird är konfigurerad att automatiskt söka efter uppdateringar och installerade tillägg.

Obs: Om du kör Linux (till exempel Ubuntu) och du använder den paketerade versionen av Thunderbird från din Linux-distribution, måste du vänta på en uppdatering släpps till din paketsamlingen. Se Installing Thunderbird on Linux Den här artikeln gäller endast om du har installerat Thunderbird manuellt (utan att använda distributionens pakethanterare).

Automatiska uppdateringar

Som standard är Thunderbird konfigurerad att automatiskt söka efter uppdateringar.

1. Om det finns uppdateringar kommer fönstret Programuppdatering öppnas med information om dessa uppdateringar. För att uppdatera Thunderbird, klicka på OK och de valda uppdateringarna hämtas och installeras.
  2. För att slutföra installationen, måste du starta om (stänga och öppna igen) Thunderbird genom att klicka på Klar.
  3. När Thunderbird startar om, kommer uppdateringarna att ha installerats.

Har du problem?

Söka efter uppdateringar manuellt

När som helst kan du söka efter uppdateringar.

• Gå till menyn Hjälp och välj Om Thunderbird.På menyraden klicka på menyn Thunderbird och välj Om Thunderbird.Högst upp i Thunderbird fönstret klicka på menyn Hjälp och välj Om Thunderbird.

Baserad på information från Software Update (mozillaZine KB)