Spårningsskydd på Firefox Focus för iOS

Firefox Focus Firefox Focus Skapades: 11/18/2017 85% of users voted this helpful

Firefox Focus spårningsskydd blockerar trackers som följer dig på flera webbplatser.

Hur vet jag om spårningsskydd är på eller av?

När du besöker en webbplats ser du en sköld i adressfältet. När spårningsskydd är på, kommer skölden att följas av ett antal trackers som blockeras på sidan:

shield url focus ios
  • Om skölden följs av en 0, har den här sidan inga trackers.
  • Om skölden har en linje genom den tracking protection off, betyder det att spårningsskydd är avstängt och blockerar inte några trackers.

Stäng av eller på spårningsskydd

1. Tryck på skölden i adressfältet för att öppna panelen Spårningsskydd.
  2. Tryck på reglaget bredvid Spårningsskydd för att stänga av eller på (Blå switchonios betyder att den är på).

Om du stänger av spårningsskydd, kommer den att vara avstängd tills du trycker på Radera eller stänger ner Firefox Focus.

Visa typerna av trackers på en sida

Tryck på skölden för att öppna panelen Spårningsskydd. Panelen kommer att visa vilken typ av trackers som finns på den sidan: Annons trackers, analys trackers, sociala trackers eller innehållstrackers.

Läs mer om spårning och standarderna Disconnect använder för att skapa listan. Läs mer om listorna som används av Firefox Focus för spårningsskydd.